Dental Hero

“Odmah sam zavoleo protetiku, jer mi ona omogućava da ljudima vratim ne samo izgubljene zube već i samopouzdanje, slobodu i zdravlje.”

Dr Srdjan Konatar

Dr Srđan Konatar

specijalista stomatološke protetike

Dr Srđan Konatar je rođen i odrastao u Zemunu.
Završio je Stomatološki fakultet u Beogradu 2012. godine. Nakon završenih osnovnih studija započeo je karijeru u privatnoj praksi, a zatim i specijalizaciju iz oblasti stomatološke protetike takođe na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Specijalizaciju je završio 2019. godine sa odličnim
uspehom. Pohađao je kurseve i seminare u vodećim centrima u Evropi – Madridu, Beču i Lisabonu.

Iskustva stečena na evropskim kongresima poslužila su mu kao inspiracija za pokretanje ordinacije Dental Hero :

„Želeo sam da napravim prijatno mesto za ljude koji nam dolaze i za nas koji tu radimo. Zato je ordinacija opremljena vrhunskom opremom koja omogućava veliki komfor kako za pacijente tako i za zaposlene. Fokus nam je na građenju dugogodišnjih odnosa koji su zasnovani na iskrenosti i uzajamnom poverenju“.

Dr Srđan se u privatno vreme bavi trčanjem. Uživa da sa suprugom Marinom i psom Lunom putuje a zajedno su obišli više gradova gde je imao priliku da trči polumaratone – što mu je omiljena disciplina.

Asistentkinja Anđela Karan

Asistentkinja Anđela Karan je verovatno prva osoba sa kojom ćete imati kontakt u ordinaciji, bilo da nas zovete telefonom ili dolazite kod nas.
Anđela je odrasla na Novom Beogradu. Završila je srednju zubotehničku školu. Vesela je i komunikativna i pobruniće se da Vaša poseta ordinaciji protekne u najboljem redu. Anđela voli pse, a hobiji su joj slušanje muzike i gledanje filmova i serija.